Wyglada jak reklama firmy odszkodowawczej ale niech bedzie.. Niedługo będzie jak w USA. Każdy będzie pozywał każdego, trzeba bedzie mieć ubezpieczenie OC dla siebie aby w razie czego mieć dupochron. No i każdy będzie chciał na tym zarobić. Ostatnio czytałem o AirHelp - specjalizuja sie w odszkodowaniach lotniczych, opoznienia, odwołane loty.. Niedługo kazda kancelaria bedzie sie specjalizowala w danej dziedzinie.
to nie reklama. u mnie we wsi ta kancelaria uzyskała pieniądze dla kilku osób. także jakbym jeszcze tylko ja dostał to można wątpić. ale jak kilku dostało to już raczej nie jest przypadek
Wygląda jak reklama - fakt. Brakuje mi tutaj konkretów - co i jak? Taki post na odpierdziel powinien lądowac w koszu. Usługa oczywiście przydatna ale jak wierzyć komuś komu sie nie chciało napisać dziesięciu słów o sobie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum