Poziom: 18
HP: 71/711
10%
MP: 339/339
100%
EXP: 40/45
88%
Wysłany: 2008-07-05, 17:42 Co byś zmienił na agroforum???
Witam na pewno każdy z Was ma pomysły na ulepszenie naszego portalu.
Właśnie w tym temacie możecie je podsuwać, a my będziemy je w miarę możliwości dyskutować i realizować.
Zachęcam do czynnego udziału w życiu agroforum, nie bójcie się wyrażać swojego zdania
Pozdrawiam
Juz sobie wyobrażam ciemną jamę ustną jak ma wieloryb :) zaczynam się bać skutków połknięcia hm soki trawienne itp... może zrezygnuje z udzielania się na forum :)
Jako ze jestem tutaj nowy jeszcze nie mam propozycji na zmianę w agroportalu. Mam nadzieje ze po zapoznaniu się dokładnie z forum i ze stroną internetową będę mógł coś konkretnego podpowiedzieć. Chociaż na chwile nie widzę potrzeby zmian, jeśli chodzi o grafikę to jak najbardziej w porządku przyjazne dla oka :). Jeśli chodzi o informacje zawarte na stronie to myślę ze z czasem być może będę miał coś do powiedzenia, ale to się okaże. Chociaż po wstępnych oględzinach forum stwierdzam ze jest to przyjemne miejsce i mam nadzieje ze się tutaj po prostu zaaklimatyzuje. Jak to będzie to się okaże :) Pozdrawiam serdecznie.
_________________ Jeśli dobrze potrafisz posługiwać się własnym umysłem to znaczy ze potrafisz żyć na ziemi tak jak żyje się w niebie
Ostatnio zmieniony przez karolgolo 2008-07-11, 22:55, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum