Witam.
zamierzam kupic sadzarke do ziemniaków.prosze o pomoc w wyborze, czy uzywana czeska czy nowa polska? sa w tych samych pieniadzach i nie wiem na która sie zdecydowac.
gg. 10993637
Ja posiadam polską , ale używałem również czeskiej.Jeśli miał bym wybierać to na pewno wybrał bym czeską. Do czeskiej wystarczy traktorzysta Natomiast aby zasadzić dobrze ziemniaki polską potrzeba troje ludzi. Jeśli się nie dopilnuje polskiej to będzie sadzić po dwa albo poszczać puste dołki. Ustawienie idealne tsąsaczy nie eliminuje całkowicie tej wady. W czeskiej jeśli nie są wydarte łapy i sprężyny dobrze trzymają to sadzarka sadzi idealnie.
polska sadzarka AKPILA albo BOMETA tez dobrze sadzi i nie trzeba ludzi tyle potrzebne sa ziemniaki do sadzenia a nie ludzie , chyba ze ludzie zeby ladowali sadzeniaki do sadzarki.
Ja posiadam AKPILA i sadze sam chyba ze brat dosypuje ziemniaki.
Uslugi tez sam robie i nie potrzeba mi ludzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum