Wysłany: 2009-11-13, 19:15 Re: !!!Kolorowy nick na wyciągnięcie ręki!!!
KLAK napisał/a:
Witam!
Kolejna akcja ma na celu powiększenie grona Userów na www.forum.agroportal.net.pl
Szczególnie zachęcam do niej Ciebie Gość, bo w dosyć ciekawy i łatwy sposób możesz się wyróżnić. Ale przejdźmy do rzeczy...
Otóż, aby otrzymać kolorowego nicka należy polecić to forum 5 osobom, które przy rejestracji wskażą danego usera jako polecającego. Gdy takich 5 osób wskaże właśnie Ciebie Gość otrzymasz w nagrodę kolorowego nicka
Gość, prawda że proste???
PS. Jeżeli jesteś nowy na tym Forum pisz w tym temacie od kogo lub skąd dowiedziałeś się o jego istnieniu. W ten sposób będziemy w stanie powiedzieć, komu przyznać kolorowego nicka
Pozdrawiam
Wysłany: 2009-11-13, 19:49 Re: !!!Kolorowy nick na wyciągnięcie ręki!!!
Matis150 napisał/a:
KLAK napisał/a:
Witam!
Kolejna akcja ma na celu powiększenie grona Userów na www.forum.agroportal.net.pl
Szczególnie zachęcam do niej Ciebie Gość, bo w dosyć ciekawy i łatwy sposób możesz się wyróżnić. Ale przejdźmy do rzeczy...
Otóż, aby otrzymać kolorowego nicka należy polecić to forum 5 osobom, które przy rejestracji wskażą danego usera jako polecającego. Gdy takich 5 osób wskaże właśnie Ciebie Gość otrzymasz w nagrodę kolorowego nicka
PS. Jeżeli jesteś nowy na tym Forum pisz w tym temacie od kogo lub skąd dowiedziałeś się o jego istnieniu. W ten sposób będziemy w stanie powiedzieć, komu przyznać kolorowego nicka
Pozdrawiam
Czego tu pisze mój nick
Jak ja to czytam jest mój nick
Matis150 to jest specjalna wiadomość do Ciebie i innych userów (dla tego kto właśnie czyta tą wiadomość)
Z kolorowym nickiem to można zmienić trochę zasady. Może lepiej 10 osób którzy zajrzą na indywidualną strone użytkownika. i przez to na forum i w ten sposób portal mógłby się szybciej rozwinąć i nabyć uczestników pozdr Andrew6920
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 13 Sie 2009 Posty: 221
Poziom: 13
HP: 0/370
0%
MP: 176/176
100%
EXP: 27/30
90%
Wysłany: 2010-02-07, 12:02
Na to forum trafiłem, dzięki pewnej Pani. Nie jest tutaj zarejestrowana, ale skutecznie przekonała mnie, że warto rozmawiać na tematy, które mnie interesują. Wiem, że czasem tutaj zagląda, dlatego przesyłam dla niej serdeczne pozdrowienia.
Na forum trafiłem przypadkiem w sieci też jestem od niedawna więc te wszystkie HTML czyBBCode to dla mnie chinszczyzna ale staram się. A tak przy okazji co to jest kolorowy nick
Witam wszystkich, ja na forum trafiłem dzięki przeglądarce google.
Korzystając z okazji mam do zaoferowania noże do wozów paszowych
http://www.allegro.pl/ite...aszowozow.html, w razie pytań proszę o kontakt
Wysłany: 2010-08-06, 10:16 Re: !!!Kolorowy nick na wyciągnięcie ręki!!!
KLAK napisał/a:
Witam!
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum