Nie no, genialny argument Równie dobrze ktoś może powiedziec, że Jan Kowalski jest złodziejem, dla Ciebie będzie to idealny argument do rozmowy, nie obchodzi cię kto te słowa wypowiedział Posty nie znikają po jakimś czasie, coś ci się przyśniło
Skończcie ok?? jak dzieci..... to forum nie słuzy kłótniom tylko pomaganiu sobie w problemach rolniczych. gdybym był moderatorem to juz dawno bym wam dał ostrzezenie Dzieciaki
Czlowieku badz powazny ile Ty masz lat????, Ja tylko tak napisalem ze posty znikaja, ale one nie znikaja tylko Wy je usowacie.
Znowu bredzisz.. Co tu ma wiek do gadania, skoro brak ci rzeczowych argumentow? Nie usuwamy czyichs postów, jak mi to jakos udowodnisz zwracam Ci honor
Możemy rozmowe przeniesc na gg, nie ma problemu "leszczu" (tak określiłeś użytkowników AF więc i ja cię tak nazwę ;))
Czlowieku badz powazny ile Ty masz lat????, Ja tylko tak napisalem ze posty znikaja, ale one nie znikaja tylko Wy je usowacie.
Znowu bredzisz.. Co tu ma wiek do gadania, skoro brak ci rzeczowych argumentow? Nie usuwamy czyichs postów, jak mi to jakos udowodnisz zwracam Ci honor
Możemy rozmowe przeniesc na gg, nie ma problemu "leszczu" (tak określiłeś użytkowników AF więc i ja cię tak nazwę ;))
Koles zjawiles sie tu i szukasz zaczepki i Mnie tu od leszczow wyzywasz. Nikogo Ja nieokreslalem tak jak to Ty piszesz.
Teraz dodam jeszcze jedno ze Ty klamiesz tu tak jak na AF.
Moj temat zakonczylem
A do administratora jezeli zasluzylem na ostrzezenie to prosze dac .
jestem na forum relatywnie krótko ale ręce opadają jak czyta się takie posty które forum lepsze hmmmm... Chciałbym aby agroportal był forum rzeczowym gdzie można porozmawiać o zainteresowaniach a także o biznesie w rolnictwie. Statystyka to nie wszystko. Kwestia podejścia do interesu. Osobiście lubię agroportal i trzymam kciuki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum