Odradzam takich traktorów jak MF, Vendt(jak ktoś ciekawy to moge powiedzieć) Polecam Zetora 16441 ale to za mały traktor na 120h. Najlepszy będzie John Deere 6830. Tych wymienionych przez ciebie nie polecam. Pozdro
Poziom: 3
HP: 0/44
1%
MP: 21/21
100%
EXP: 3/9
33%
Wysłany: 2008-06-28, 14:02
ja osobiście nie polecił bym ciągników NH zapytacie się dlaczego...ogólnie są to dobre traktory jest jednak ich mały a może i duży minus chodzi o pompe hydrauliczną mam znajomego kupił z wiosmy NH TD dokładny numer podam kiedyś bo nie pamietam założył na niego od razu tura...w tym czasie pompa zepsuła się dwa razy heh dobrze że jest gwarancja koszt nowej pompy to 10000zł jego sąsiad ma podobny ciągnik tylko że mniejszy i to samo siadło słyszałem jeszcze pare przypadków wadliwych pomp w mojej okolicy w tych ciągnikach...jeśli ktos miałl ub zna takie przypadki prosze podzielcie się...sam osobiście mam chęć na zetora 70-80KM a koledze moge polecic albo John Deera lub Case dobór mocy do 120 ha nie musi być dokładny jeżeli posiada jeszcze inne traktory
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum