Wysłany: 2014-03-04, 11:46 hale namiotowe jako zadaszenie dla maszyn rolniczych
Firma Das Company zajmuje się sprzedażą namiotów magazynowych, garażowych oraz handlowych. W swojej ofercie posiadamy wiele rodzajów namiotów, każdy może znaleźć idealny namiot dla siebie.
W naszych namiotach można zarówno przechowywać maszyny rolnicze jak również zborze, siano i wiele inny rzeczy. Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy Das Company.
Słabo widzę nasz sprzęt w hali namiotowej... ale coż... może wzrok już nie ten... Mąż raz ścianę na hali przestawił... to nie wiem, gdzie by z namiotem dojechał...
Ja u siebie w gospodarstwie mam taką halę. Podpatrzyłem u sąsiada :) U niego się sprawdziło, to sobie pomyślałem , czemu nie :) I ja spróbuję. Mam spore gosporarstwo (500 ha) a w związku z tym sporo maszyn na które swoją drogą brałem kredyt. W każdym razie nie chciałem żeby stały pod gołym niebem, bo szkoda to zaraz pordzewieje, popsuje się. Zakupiłem średniej wielkości halę w firmie TransHall, mam ją od trzech miesięcy i jak na razie bardzo dobrze się sprawdza. W prawdzie w moim regionie nie było jak do tej pory mocnej zimy, raz tylko popadało... Zobaczę jak sobie hala da radę podczas większych śniegów ;)
na wiosnę chcę postawić u siebie dwie hale tunelowe jedną na siano a druga dla krówek. Czy znacie może producenta godnego polecenia z dobrym produktem a nie takiego co kazdego obsługuje na jedno kopyto? Nie ukrywam,że zalezy mi na czasie a terminy realizacji długie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum