Wysłany: 2019-02-24, 22:57 Poszukuję pola rzepaku w okolicach Tarnowa, woj. Małopolskie
Z góry chciałabym przeprosić, jeżeli umieszczam temat w niewłaściwym dziale, ale ten wydawał mi się najbardziej trafny.
Jestem studentką kierunku Odnawialnych źródeł energii na Uniwersytecie Rzeszowskim i poszukuję pomocy w zrealizowaniu pracy inżynierskiej. Jedyne czego mi potrzeba, to pole uprawne zasiane rzepakiem ozimym do którego mogłabym dojeżdżać co drugi weekend od kwietnia do lipca. Wszystko po to, by przeprowadzić badanie populacji żuków na plantacji, które polega na łapaniu owadów i późniejszym ich przeliczaniu. Pułapka w którą zamierzam łapać zwierzątka jest niewidoczna i obojętna dla roślin. Jeśli przypadkiem jest tutaj ktoś z okolic Tarnowa i nie miałby nic przeciwko badaniom, to byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc
To forum jak wiele innych wymarło. Facebook zbiera żniwo.. Jeśli jesteś zainteresowana nadal odezwij się krzysztof@argonatural.pl. Jestem doradcą rolniczym coś ci znajdę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum