Wysłany: 2008-03-07, 21:08 czy strona tabor24.pl jest wiarygodna????
Witam! Jestem nowy na tym forum. Mam pytanie. Czy ktoś z was dokonywał zakupów ciągników rolniczych znajdujących sie na stronie tabor24.pl ???
Mam wątpliwości co do wiarygodności ofert znajdującich sie na tej stronie. Ceny ciągników rolniczych są niewiarygodnie niskie. Dodam iż po kontakcie mailowym z sprzedawcą dowiedziałem sie ze maszyny te znaj dują sie w Rumuni, pomimo iż na owej stronie podane jest ze są one na terenie Polski.
proszę o pomoc i z góry dzękuję.
mnie się osobiście wydaje że ceny są jakie są być może cena była w euro a ty przeoczyłeś .często jest tak że puszczają ogłoszenie gdy maszyna lub auto jest za granicą żeby wysondować cenę lub przytrzymać klienta .ty zadzwonisz on mówi że jutro będzie dzwonisz jutro mówi że bedzie pojutrze jeśli dzwonisz do niego za 4dni czuje że ci zależy i tak to wygląda ,wiem coś o tym bo ja. kupowałem samochód ale nie wszedłem w ten układ.życze powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum