Wysłany: 2009-10-18, 19:01 Poszukuję dobrych rolników z ziemi Dolnego śląska.
Tak jak w temacie poszukuję plantatorów malin, cebuli, mięty. Poszukuję rolników, którzy sieją grykę, facelię lub nostrzyka ewentualnie rzepak, który dobrze nektaruję. Nie odpłatnie postawię od 10 do 20 rodzin pszczelich w celu lepszego zapylenia upraw w roku 2010, w następnych latach możliwość postawienia większych ilości uli, ze względu na rozwój pasieki - docelowo 80-100 uli. Najlepiej do 80-100 km od Wrocławia.
Poziom: 4
HP: 0/61
0%
MP: 29/29
100%
EXP: 3/11
27%
Wysłany: 2009-10-19, 22:29
Muf 18. Jeśli cię to interesuje,to mam właśnie zasiane kilkanaście hektarów rzepaku w okolicach Kątów Wrocławskich.Jeśli ta lokalizacja cię satysfakcjonuje to proszę o kontakt-mój tel.602-75-89-03.Pozdro
Na ustawienie pszczół na rzepaku dostałem dość dużo ofert i również dziękuję za ofertę kol. maniek71. Wciąż poszukuje plantatorów malin, cebuli, mięty, bądź rolników, którzy sieją grykę, facelię(która zakwitła by w lipcu) lub nostrzyka albo słonecznika!! Ewentualnie inne rośliny miododajne kwitnące w lipcu.
Witam. Mam pasiekę w okolicy Bochni, szukam pastwisk pszczelich takich jak rzepak, gryka, "sady"lipowe, mniszek. Jeśli ktoś posiada takie zasiewy i chciałby zaprosić pszczelarza to proszę o kontakt ryszard13@interia.pl Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum