Witam . Mam problem z dzwigniami podnosnika hydraulicznego u MF 255 . Jezeli przesowam dzwignie cisnieniowa to wraz z nia przesowa sie rowniez druga dzwignia ta ktora jest blizej blotnika . wiem ze tak nie powinno byc ale nie wiem jak sie do tego zabrac moze cos jest tylko zabrudzone bardzo bym prosil o rade co z tym zrobic . z gory dziekuje i pozdrawiam
Dziekuje za podpowiedz ale te sprezynki o ktorych Pan mowil dokrecilem i nic to nie pomoglo wydaje mi sie ze to trzeba rozebrac ale nie wiem jak sie za to zabrac zeby tego nie rozregulowac może Pan wie cos na ten temat jak to rozebrac
Poziom: 3
HP: 0/44
0%
MP: 21/21
100%
EXP: 5/9
55%
Wysłany: 2012-05-03, 20:05
Nie rozbierałem tego, może tam przyrdzewiało od nawozów, lub dużo kurzu. Może myjką pod ciśnieniem tam wymyć i jakimś WD psyknąć i rozruszać trzymając jedną a ruszając drugą, a potem na odwrót.
Rdza od nawozu jest bardzo możliwa dlatego radzę ci kupiś jakiś smar w spreju takie podobne do wd40 i tym popsikać w miejscu wejścia dźwigni do skrzyni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum