Wysłany: 2016-04-06, 19:46 Dam pracę- dobre zarobki
Dam pracę przy zbiorze truskawki-Szwecja!
Nie jestem żadnym pośrednikiem, nic na tym nie zarabiam, nie oczekuję w zamian nic poza uczciwą pracą.
Wyjazd samochodami osobowymi w zorganizowanych grupach od ok 10 czerwca do końca sezonu (ok 7 tygodni,zależnie od pogody??).
Stawki:
-akord 60kr/skrzynka ok 8kg
-na godziny minimum 110kr/godz (dla osoby która ukończyła 19 lat)
-podatek 20%
-do stawki godzinowej każdy dostaje dodatek wakacyjny w wysokości 13%
-korona szwedzka w kantorach ok 0,45 - 0,46zł
Samochody będą jechały Podkarpacia(okolice Rzeszowa) i Lubelskiego (Biłgoraj,Janów-Lubelski) do Gdyni, trasa i miejsce spotkania do ustalenia.
Mieszkania już zarezerwowałem, pracownicy dopłacają do mieszkań 10kr/dzień, resztę (32kr) płaci firma. Jedzenie we własnym zakresie. Najbliższy mini market ok 500m od mieszkania. Nie trzeba zabierać żadnej gotówki, co tydzień wypłacam zaliczki w wysokości 1000kr(dla chętnych).
Obecnie posiadam jeszcze 3 miejsca wolne dla kobiet/dziewczyn.
Numer kontaktowy do mnie: 0046 739 674 994 (komórka do Szwecji)
Lub mailem na adres: andrew.rog(małpa)axelssonsiaby.se
Ile można zarobić ? W poprzednim sezonie, najwolniejsza osoba z takiego wyjazdu zarobiła ponad 4,5tyś zł(w przeliczeniu na miesiąc) a kolejna po niej już ponad 2 tyś zł więcej.
O firmie: https://www.facebook.com/AxelssonsiAby/?fref=ts
Nasza strona na FB: www.axelssonsiaby.se
Jestem uczciwy i pracowity, tego samego wymagam od pracowników.
Ostatnio zmieniony przez Freak 2016-04-06, 19:47, w całości zmieniany 1 raz
na sezon 2016 ju nie...ale na nastepny sezon jak najbardziej.
Zgloeszenia przyjmuje na maila, w razie pytan- mail lub telefon.
Dokladne zasady na 2018 beda dostepne jak co roku pod koniec marca.
W roku 2017 wzrosly stawki godzinowe, mieszkania byly za darmo i byla gwarantowana stawka minimalna- miesieczna(15160kr za miesiac=168 godzin pracy). Liczba miejsc jak zawsze ograniczona. Nie zaleznie od liczby podan, rekrutacja konczy sie:
-etap 1 (dla osob ktore juz tu byly) 1 kwietnia z wyjazdami od "na teraz"
-etap 2 (nowe osoby-tylko na zbiory) 15 kwietnia- z wyjzdami....zaleznie od pogody, ale miedzy koncem maja a 15 czerwca.
Zgloszenia oraz ewentualne pytania mozna przesylac mailem: andrew.rog(malpa)axelssonsiaby.se
lub w razie pytan jestem dostepny w godzinach pracy 7-16 w dni robocze pod nr: 0046 739 674 994
Pozdrawiam.
Oprócz inwestowania w nieruchomości i Forex radzę zapoznaj się z informacjami na temat hazardu. W końcu, jeśli robisz wszystko mądrze i grasz w odpowiednie gry, możesz stale pomnażać swój kapitał i zawsze utrzymywać się na powierzchni. Jeśli chcesz, w prywatnej wiadomości później zdradzę kilka sekretów.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum