Poziom: 26
HP: 16/1637
1%
MP: 781/781
100%
EXP: 75/78
96%
Wysłany: 2010-03-18, 22:44 Skargi na moderatorów
Tutaj zamieszczamy skargi na moderatorów. W skardze podajemy jak najwięcej szczegółów. Jasno i klarownie przedstawiamy zaistniałą sytuację (ewentualny link do tematu mile widziany).
dobra to moze na poczatek tak: http://www.forum.agroport...pert-vt2804.htm zobaczylem przeczytalem ze zrozumieniem noi napisalem o sobie w czym jestem mocny bo nie ukrywam ze chcialem miec range ekspert (pierszy post do tego tematu napisal Pawe330) potem ja za chwie wchodze i pisze ze post moderatora KLAK zostal edytowany 1 raz za chwile wchodze znowu i juz 3 razy zostal edytowany na poczatku pisalo zupelnie co innego a przy 3 edycji tego tez zupełnie co innego i moderator KLAK dal mi ostrzezenie za to co jak napisal ''Brak czytania ze zrozumieniem lub przeoczenie.'' zamiast usunac moj post (bo juz post Pawe330 byl usunięty) to dostalem ostrzezenie i w tej chwili usunolem sam swoj post bo zupelnie nie pasowal do zalozonego tematu (po 3 edycji) to jak to jest jezeli napisze post zaraz jak temat powstal a potem zostala tyle razy tresc edytowana to niech moderator ten post moj usunie a nie zaraz z ostrzezeniem
sory KLAK za szczerosc ale nie ukrywam ze mi sie to troche nie podoba
Wojtek_dafxf105 jeżeli twoja data urodzin jest prawidłowa a tak mi się wydaje nie możesz na razie trafić do grona Ekspertów.
Widzę że post Klaka został zmieniony i zapewne jeszcze będzie gdy doda że do tej grupy trafiają osoby naprawdę doświadczone, wiarygodne i z kwalifikacjami żeby się później nie okazało że doradza nastolatek na podstawie tylko wiadomości z sieci.
Nie obraź się tylko, ale doradztwo to odpowiedzialność, bo niektórzy mają do naszych porad zaufanie i chciałbym żeby na tym forum tak zostało.
ok koledzy wszystko rozumie wiec Przepraszam
wiem rozumiem swoj blad dzieki za wytlumaczenie ale zeby niebylo ze znam tylko teorie ale rowniez praktyke bo troche juz na swoje oczy widzialem
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony przez wojtek_dafxf105 2010-03-31, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
1%
100%
96%
Wysłany: 2010-03-31, 16:52
Mój post został ostatni raz edytowany o godzinie 14:53, a Twój temat został dodany o równej 15:00 myślę że tyle wystarczy. Gdyby jednak nie wystarczyło to co dopisałem o 14:53 jest na czerwono. W całym poście od początku zaznaczyłem że temat jest dla Ekspertów. Gdy Paweł dodał swój post, stwierdziłem że jest to za słabo napisane więc dodałem na czerwono ostatnie zdanie; po czym usunąłem post Pawła. Następnie Ty napisałeś swój, a że był długi to może pisanie zajęło Ci ponad 7 minut dlatego też go nie usuwałem tylko na czerwono napisałem pod nim o co mi chodzi żeby inni wiedzieli. W ostrzeżeniu napisałem wyraźnie: "...lub przeoczenie".
Jeśli chodzi o pierwszą część ostrzeżenia, wyraźnie napisałem w poście, że nie am co pisać podań do grupy Ekspert, gdyż administracja widzi co się na forum dzieje i sama wyłoni ekspertów, dlatego też dostałeś: "Brak czytania ze zrozumieniem..."
wojtek_dafxf105 napisał/a:
na poczatku pisalo zupelnie co innego a przy 3 edycji tego tez zupełnie co innego
Totalna bzdura!
2 poprawki kosmetyczne, trzecia polegała na dopisaniu "(posty od Użytkowników spoza grupy ekspert będą usuwane)"
no dobra nie pamietam tego postu bo usunolem ale moim zdaniem bylo chyba troche inaczej bo ja zrozumialem ze mamy sie pochwalic swoja wiedza z czego jestesmy najmocniejsi mi sie tak wydaje Ale juz mi to Wytlumaczyles wiec Przepraszam za to ze zrobilem niepotrzebna zadyme na forum wiec jeszcze raz Przepraszam tych co moglem urazic lub zdenerwowac a szczegółnie Ciebie KLAK Przepraszam juz sie to wiecej nie powtorzy przyznaje moj blad i za niepotrzebne zamieszanie czy tam mala aferka glupo mi nauczka na przyszlosc SORY
1%
100%
96%
Wysłany: 2010-03-31, 17:09
Uwierz mi, że mnie nie zdenerwowałeś i niepotrzebnie tyle razy przepraszasz Poprostu lubię klarowne sytuacje dlatego napisałem post wyżej aby wytłumaczyć sytuację. Mam nadzieję, że podobna sytuacja się nie powtórzy.
Pozdrawiam
Witam.
http://www.forum.agroport...-tys-vt3670.htm
Dostałem ostrzeżenie od X_M i nie wiem bardzo za co. Może za to, że nie wpisałem w temacie w nawiasie kwadratowym marki i modelu maszyny o którą pytam, ale przecież to nie było możliwe. Właśnie po to założyłem nowy temat aby ktoś doświadczony doradził mi w mojej sprawie. Mógłby mi ktoś wyjaśnić za co dokładnie dostałem ostrzeżenie?
Przejrzyj swoje posty i poczytaj moje wielokrotne notatki.
Przepraszać nie musisz, porostu proszę o przestrzeganie zasad działu "mechanizacja" oraz regulaminu Forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum