Poziom: 26
HP: 16/1637
1%
MP: 781/781
100%
EXP: 75/78
96%
Wysłany: 2008-07-07, 22:45 !!!Kolorowy nick na wyciągnięcie ręki!!!
Witam!
Kolejna akcja ma na celu powiększenie grona Userów na www.forum.agroportal.net.pl
Szczególnie zachęcam do niej Ciebie Gość, bo w dosyć ciekawy i łatwy sposób możesz się wyróżnić. Ale przejdźmy do rzeczy...
Otóż, aby otrzymać kolorowego nicka należy polecić to forum 5 osobom, które przy rejestracji wskażą danego usera jako polecającego. Gdy takich 5 osób wskaże właśnie Ciebie Gość otrzymasz w nagrodę kolorowego nicka
Gość, prawda że proste???
PS. Jeżeli jesteś nowy na tym Forum pisz w tym temacie od kogo lub skąd dowiedziałeś się o jego istnieniu. W ten sposób będziemy w stanie powiedzieć, komu przyznać kolorowego nicka
Pozdrawiam
A My mówimy „trzy razy trzy”, albo „trzy po trzy”.
W ramach akcji: !!!Kolorowy nick na wyciągnięcie ręki!!! dla wszystkich Userów ogłaszamy promocję.
Pierwsza trójka, która poleci Forum trzem innym osobom, otrzyma „kolorowca” już dzisiaj. Oczywiście, jeśli nowe trio userów, w czasie rejestracji, wskaże jedną i tą samą osobę polecającą.
A ja poleciłem sam siebie gdyż szukając w sieci takich miejsc trafiłem właśnie TU do Was czyli samozwańczy user jestem ale napewno polecę to forum innym na mojej stronce www.agromar.agro.pl coćczasem mam problem z dostaniem się na jakiś wątek i tak jest lepiej niz gdzie indziej
_________________ SKLEP CZĘŚCI ZAMIENNYCH DO CIĄGNIKÓW URSUS
www.agromar.agro.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum